Våra ledare

Ida Ivarsson

Undervisar barn & ungdomar från 10 års ålder till 18 år i stilarna mix & show. Aktiv i föreningen sedan barnsben och har under åren dansat flera olika dansstilar. Utöver dansen är jag utbildad beteendevetare och arbetar med barn & ungdomar. På mina lektioner kan du förvänta dig fullt ös!

Mail: ida@saltito.se

Tel: 0760514409

Sanna Hampunen

Började dansa showdans på Saltito vid 10 års ålder. Jag har gått en treårig danslinje på gymnasiet i Helsingborg. Just nu arbetar jag som lärare. Förutom dansen så har jag ett stort mat- och bakintresse som jag ägnar tid åt. 2013 började jag som ledare för kidsdansgrupperna tillsammans med Lina Tillgren och har även undervisat balett i 2 år. Jag vill att ni ska finna en glädje och gemenskap i dansen. På mina lektioner kan du förvänta dig att styrka, stretch och teknik kommer stå i lika stort fokus i som koreografierna.

Mejl: sanna@saltito.se

Tel: 0768356539


Lina Tillgren

Jag har dansat så länge jag kan minnas och har varit med på Saltito sedan 1999. På gymnasiet gick jag estet med inriktning dans. Därefter har jag vidareutbildat mig två år på Iwanson international school of contemporary dance i Tyskland, München. Förutom contemporary har jag studerat balett, jazz, show, floorteknik, improvisation, danshistoria med mera. Under åren har jag medverkat i flertalet framträdande och föreställningar på olika scener. Nu undervisar jag i olika stilar och åldrar, från 13 år upp till vuxna. På mina lektioner kan du förvänta dig teknik, styrka, kroppsuttryck och såklart en massa dans!

Mejl: lina@saltito.se

Tel: 0768265774

Sigrid Ingelsson
Jag älskar att dansa och ser alltid fram emot varande danslektion. Har dansat på Saltito i åtta år och trivs väldigt bra och tycker speciellt om gemenskapen mellan ledare och elever. Jag går mitt sista år på Nicolaiskolan med inriktningen estet dans. Jag är ledare för alla nybörjargrupper i showdans samt ledare för nybörjargrupper i modernt och street. 

Mejl: sigrid@saltito.se

Tel: 0725068393

Isolde Alm

Jag har dansat i drygt tolv år på Saltito och älskar det! Är ledare för kidsgrupperna och även nybörjargrupperna i showdans. Det bästa med att vara ledare är att se hur barnen utvecklas i dansen. Utöver dansen läser jag samhällslinjen på Procivitas. På fritiden gillar jag att vara med vänner och att både baka och spela gitarr. 

Mejl: isolde@saltito.se

Tel: 0733708560

Nora Strömberg
Jag har dansat på Saltito i nästan 10 år. Genom dansen har jag utvecklats både tekniskt men även som person, och jag älskar den gemenskap som finns i danssalen. Utöver dansen studerar jag till socionom och har också ett läsintresse. Jag är ledare för kidsgrupperna på söndagar.

Mejl: nora@saltito.se

Tel: 0723614114

Ebba Larsson

Jag har dansat på saltito sen jag var 3 år. Dans och musik har hjälpt mig mycket genom livet! Utifrån dansen går jag mitt sista år på gymnasiet och är väldigt taggad på framtiden. Jag är ledare för barngrupperna på söndagar samt första showgruppen på måndagar. På mina lektioner har vi alltid väldigt kul!

Mejl: ebba@saltito.se

Tel: 0707146809

Lottie Borgqvist

Är utbildad danslärare för gymnasiet, innehar lärarlegitimation och jobbar som danslärare vid Nicolaiskolans estetiska program i Helsingborg. Har kunskap i flertalet dansstilar: modern & nutida dans, balett, jazzdans, street & har under åren medverkat i flertalet framträdanden & föreställningar. Aktiv i föreningen sen -95 & undervisar de avancerade grupperna. På mina klasser kan du förvänta dig ett högt tempo, tekniskt arbete & energi, samt kroppsuttryck & koreografi! 

Utbildning: 2010-2011 Kävesta Folkhögskola Danslinje 2011-2012 Gotlands Dansarutbildning 2014-2015 New York University, Master Dance Education Program 2012-2017 Musikhögskolan Piteå, Ämneslärarprogrammet Dans. 

Mejl: lottie@saltito.se
Tel: 0707399187